fredag 31 juli 2015

From this moment You will never be alone

Hej!

Om ni kommer ihåg så berättade jag i början av året om ett projekt jag höll på med, nämligen min min egna lilla målning! Den blev färdig just före skolåret tog slut. 

Som ni vet så är jag intresserad av flygplan, så jag ville att det skulle synas i mitt rum. Samtidigt då hade jag konst i skolan och till sist föll pusselbitarna på plats: jag tar nytta av kursen! Så jag gjorde en skiss av det jag ville göra och så började jag. Jag måste erkänna att mina planer var lite överabitiösa, som sagt så är jag inte den bästa i konst. Fast jag måste kompromissa lite så är jag supernöjd med resultatet. 

Under det här projektet tog jag bilder på processen, och nu har jag sammanställt alla bilder i en GIF så att man verkligen ser utvecklingen. Hoppas ni tycker om den, kanske GIF får vara lite av ett nytt element i min blogg? 




 
Så här ser den ut i mitt rum. Målningen är 30x60 cm



För att denna tavla skulle passa i mitt rum gjorde jag en sak som ni får läsa i nästa inlägg ;)

Den här veckan har jag hållit på med ett lite större inredningsprojekt: jag har hjälpt att göra om och inreda mitt gamla rum som nu har stått nästan ett år orörd. Jag har bland annat målat väggar, målat hyllor, burit nya möbler in och städat. Jag ska visa det någon annan gång :)

Ha ett skönt veckoslut och njut av sommaren så länge det varar!

En bild från förra veckan då jag var på flygfältet. Som tur var det bra väder!
 

lördag 25 juli 2015

I'm Back! (kanske)

Nämen hej på er!

Det var en tid sen jag skrev något här. Min inspiration och tid har varit väldigt begränsad undr våren och början av sommaren, men kanske jag nu har mer tid att skriva här! Dessutom har jag nu fått lite mer inspiration inredningsvis, kanske det beror på min extra tid. Jag ska försöka ta ifatt den tid som gått, men jag lovar ingenting. 

Detta inlägg kort sagt: Jag är tillbaka och ska försöka skriva mer regelbundet, men jag lovar ingenting så ni får ha lite tålamod :)

Ha en skön fortsättning på sommaren och vi hör när vi hörs!
 
En bild från förra sommaren :)