tisdag 25 november 2014

No title

Hej alla!

Nu vill jag verkligen ursökta att den här bloggen inte har varit så aktiv. Det känns som om jag inte har tid, fast verkligheten är annorlunda. Jag hoppas att jag orkar skriva ett ordentligt inlägg på veckoslutet, Jag tvingar mig själv att göra det. Men ha det bra och jag kommer att skärpa mig!

 

lördag 8 november 2014

Because I got the Phone Call from Unknown

Hejssan!

Nu har det gått en tid sen jag skrev sist så jag måste väl uppdatera mig lite. Det har hänt lite alltmöjligt, hade födelsedag på tisdagen, haft släktkalas, övat på julskådespel mm.

Som sagt hade jag då födis på tisdagen. Allt som allt kan jag säga att det var en av de bästa födelsedagarna ever! Det var roligt att många kom ihåg mig och att man kände sig älskad. Dagen började som alltid, familjen kom och väcka mig, åt morgonmål + kaka och sedan var det färd mot skolan. Efter skolan firade jag födelsedagen med Sofia Nicki och Iina, vi for till Vapiano och äta. Efter det gick vi till Stockmanns inredningsavdelning (vart annars ;) ) och hade det trevligt. 
Till present fick jag en bordslampa jag dreglat över en god stund, ljus som ser ut som stenar och sen lite choklad. Jag låter bilderna prata för sig själva.

Min nya bordslampa! Såå fin!


Mina stenar/ljus.

Jag har ännu en annan ny sak i mitt rum. Sylvia tycker nämligen om att rita, är riktigt bra också. Hon ritar med en teknik som heter "Dots and Lines" som är otroligt fint. Jag har märkt hur bra de passar till min inredning, så jag får alltid vissa. De är svart-vita och är perfekta! För tillfället har jag två av hennes konstverk men bara ena är i ram. Väntar på att få fler av dem!
Hur fin är inte den här?!




Hoppas ni har ett bra veckoslut och en bra ny vecka!

P.S. Hoppas ni tycker om min uppgradering på bloggen :)