fredag 29 november 2013

I'm friends with the monster that's under my bed

Kukkuluuruu!
Idag har ja vari till stan med Sytte o köpa en ny skolväska till mig o ja hitta en jättefin!
Igår hade jag mycke fritid så jag bestämde mig att pyssla i mitt rum. Jag håller på och försöka få lite juligare i mitt rum. Som jag skrev tidigare så hade jag ju hämta grenar från skogen och en har inte haft någon plats. Jag har också haft en extra skruv i väggen (förr hade jag en liten tavla där) så jag bestämde mig för att hänga upp den. Grenen var i ganska dåligt skick så jag målade den. Samtidigt tänkte jag också att den inte skulle vara så dominerande som vit, de e ju den stora New York-tavlan som är centrum. Den blev jätte lyckad fast det blev lite problem på vägen. Jag har lite planerat att nu under julen hänga upp små juliga saker.
Jag var just med familjen och äta på pappas pizza. Det var jättegoda pizzor så kika in där (den ligger alltså i Gröndal)

Ha ett bra veckoslut!
P.S. Det var 1 år 6 dagar sen jag köpte min kännykkä o inga större sprickor ;)

tisdag 19 november 2013

And we'll never be royals

Herro!
För tillfället sitter jag i mit rum och gosar med min (vår) hund Helmi <3
På söndagen hade jag släktkalas och det var trevligt fast det vaf lite blåsigt. Jag fick en underbart fin lykta av min gudmor! Den är grå/brun och har stjärnor på den. Det lyser liksom genom dem. Det är en fin start att få mitt rum lite vintrigare.
Dessutom fick jag bl.a. en påse med nya Mariannegodis som har mocca-smak. Dom är riktig goda så rekommenderas varmt!
Jag har lite stressmode på när jag borde hitta på något att bjuda på imorgon när vi har GY hos oss, men hoppas jag hittar på nånting.
Ha en bra kväll och onsdag!

lördag 16 november 2013

Update

Hejsan!
Nu har de hänt ett och annat under de senaste veckorna!
Jag kommer inte ihåg mycket från förra veckan, men två saker kommer jag åtminstone ihåg.
På måndagen var det min födelsedag! Jag blev uppväckt som alltid och fick några presenter. Jag fick från mina systrar supersnygga kläder och mamma och pappa ville ge nånting oväntat så dom köpte en rakapparat xD
Vi hade GY hos Gustav och Hanna och det var en supertrevlig kväll! De visade deras nyrenoverade lägenhet och det stör mig att jag inte tog bilder... Men det var jätte frächt och man kände faktiskt att det är renoverat. Vi hade en mysig kväll med våfflor och annat gott och lite musavisa. TACK TILL GUSTAV OCH HANNA!
Denna veckans torsdag var jag på en preview på dramaserien som jag är med i. Det är Buu-klubbens julkalender så sätt er framför tv:n när det kommer! Det är en superrolig serie så fast ni är lite äldre så kommer ni nog tycka om det!
Igår hade jag dagsverke och min uppgift var att baka saker till mitt släktkalas som är imorgon. Jag bakade i ca 5 timmar så jag önskar att det blev gott så jag inte har jobbat i onödan.
Jag har inget nytt att berätta från nredningssidan men det kanske blir ett inlägg imorgon om något smått och gott!

Ha ett bra veckoslut!

fredag 1 november 2013

My room: Before and after

Hello!
Jag har int skrivit nu snart på två veckor!
Dom här veckorna och oktober har gått jättesnabbt! Nu är det mörkt och regnit...
Jag har haft helt normala skolveckor med inget speciellt.
Mitt rum är ganska samma förutom att jag har tagit ett par dynor som har varit på balkongen.De är mörkblå-vit randiga med andra sidan helt mörkblå. Jag tycker jätte mycket om dem och gör att det ser mysigare ut i rummet.
På min anslagstavla har jag ett foto på mitt rum som är från när vi hade flyttat in hit.Jag fick den av Ida och sen har den blivit där och hänga. Det är roligt att se hur mitt rum har förändrats sen dess. Jag är glad att jag inte har på mycket saker mera... Det har ändrats från ett pojkrum till ett ungdomsrum.
Jag hoppas att ni har ett bra veckoslut och ha det bra!