söndag 29 september 2013

And you'll hear me roar

En super låt som snurrar i mitt huvud och spelas mycket av mej :)

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8&feature=youtube_gdata_player

söndag 22 september 2013

It doesn't matter if you're black or white

Herro!
De har varit en tid sen jag skrev (not again!!).
Det har igen varit en intressant vecka med allt möjligt. På måndagen var ja och rida och detvar en ganska intressant timme. Nämnligen den hästen jag red med var oren i bakfötterna så jag måste rida lätt trav hela timmen. prata om bra benworkout!
På onsdan var jag i kyrkan på tonårsgrupp och vi tittade på en jättebra fransk film som hette Intouchables. Rekommenderar varmt! Den handlar om en "badass" som hamnar och jobba för en rik handikappad man och sånt.
Nu har jag också mina PRAO platser fixade som jag är jätteglad över!
Igår var vi hos min mormor och firade hennes födelsedag som var trevligt.
Idag hade vi gäster. Vi firade Sofias födelsedag som var för några veckor sen. Hon fick en Justin Biebers skiva Believe...
Jag skrev kanske om att jag fick ett presentkort till IKEA till konfirmationspresent från mina systrar och jag har funderat lite vad jag ska göra med den. Jag har funderat på att köpa en avlång glasskål och sätta dit dekorationsstenar som skulle si mysigt ut. Man kan ju sätta några tuilkun i den :) Det ända problemet är att den finns inte i esbos Ikea så jag måste antagligen åka till Vandas...
Det är konstigt hur man märkär vad mycket man gör på en vecka när man skriver ner dem :)
Men hoppas att ni har en akön söndagskväll och får en vra vecka :)
P.S. Här är länken till skålen Blomster

lördag 14 september 2013

And the whole wide world is whistling

Hej på er!
Det har gått en tid sen jag skrev och jag lovar att jag försöker skärpa mej.
De senaste veckorna har det hänt lite allt möjligt. Jag har varit i skolan (surprise, surprise) där det bara händer allt möjligt. Det bara strömmar på med kommande prov och det känns som jag inte hinner med...
I Grani Yputh så har vi fortsatt med vårt renoveringsprojekt och jag är superentusiastisk. Jag har olika visioner för rummet men man måste ju komma överrens med de andra. Senast på onsdan så fick vi lyssna på Nanna Rosengård som berätta om hennes jobb som missionär. Jag märkte att jag hade helt fel uppfattning om vad en missionär gör. Hups!
Jag har också stressat om PRAO-platser under den senaste veckan men nu är allt ordnat :)
I mitt rum har det inte hänt något speciellt. Jag har blivit inspirerad av att använda naturmaterial i min inredning så jag gick till skogen och tog med några kvistar som jag satt på fönsterbrädet. Jag tror nog att det blir några till turer till skogen, man vet aldrig vad man kan hitta.
Det var ungefär det som har hänt här den senaste tiden och hoppas ni har det bra :)

söndag 1 september 2013

Frame it

Herro!!
Sori att jag int har skrivit på länge, har int haft inspiration. Det har hänt en massa den senaste veckan så det är konstigt att jag int har skrivit.
På söndagen så var det min konfirmation! Det var skönt när man ändå spenderat tid på skriba. Jag fick två helt sjuukt snygga korshalsband och annat smått och gott :)
På måndagen var det fotografering i skolan som var kiva men lite kaos när man sku fotas. På kvällen for jag och rida.
På onsdagen hade vi vår första Grani Youth (en tonårsgrupp som ordnas av metodistkyrkan i Grani) och vi åkte till Noux. Det var super mysit med vår lilla brasa och det var helt jätte fint där.
På tordan så var vi på vår småkusins födisfest. Det var kiva att se sina släktingar igen :)
På fredagen så var vi på en bekants studentfest. Grattis till henne! :) Genast efter det så åkte jag, mamma och Ida till Vasa för att hjälpa henne att flytta upp tillbaka och städa. Vi kom till Vasa kl.11 så vi orkade inte packa upp alting så vi tog det vi behövde och gick och sova.
Igår städade vi då Idas lägenhet, sågade ett bord till mindre östorlek och byggde upp en "storage unit" till badrummet. Senare så gick jag och Ida till minimani för att köpa mat och sånt. Jag blev helt chockad över hur fina inredningsgrejor de har där! Nästa gång när jag far dit så kommer jag så säkert ut med något nytt :) Efter det så började jag och mamma åka hemåt.
Idag så ska jag på Annikas konfirmation. Det ska bli kiva att se hur olik deras skriba är. Men jag berättar eventuellt om det lite senare.

aj just det, ni undrar säkertrt vad rubriken har med det här att göra, men jag fick en ram till min stora plansch som jag köpte för ett år sen. Det är super fint ^^ Ser ni ljusklotet på bilden?? Det ser ut slm en sol men det är min lampa. Ganska jännä :)